Ресторант


Ресторантът на Комплекс "Яев" е напълно съобразен с общия капацитет на хотела, с видовете събития и тържества, застъпени в портфолиото на услугите, притежаващ собствена визия, кухня и специализиран екип, които му придават самостоятелна стойност. Изчистения дизайн в обзавеждането и декорацията внасят спокойствието, към което се стремим. Престоят тук, под акомпанимента на тиха музика, обещава светли емоции и ярки спомени.

Заведението предлага само здравословна храна. През всеки сезон се прави първокласна селекция на водещите продукти и те присъстват в прецизно подбрани комбинации. Заслужено внимание в менюто е отделелено на достойнствата на българската, средиземноморската и арабската кухня. Изпълняват се индивидуални тематични менюта, организират се дегустации.

Ресторанта предлага 220 места и още 220 места на откритата градина, която се намира в непосредствена близост.
Организацията на пространството, позволява мобилност и атрактивна реорганизация подходяща, за провеждане на всякакъв вид делови и неформални събития, фирмени, семейни, детски и сватбени тържества.

Екипът от професионалисти е специализиран да осигури една уникалната атмосфера, отделяйки специално внимание на всеки детайл - от декорацията и менюто до тематичните развлекателни програми и допълнителни услуги според повода така, че Вие и Вашите гости да имате един пълноценен празник.

Събития - Предоставяме Ви цялостна организация на сватби, семейни празници, фирмени партита, коктейли и други тематични събития, които се нуждаят от красива атмосфера и първокласна кухня.

Услугите се предлагат за малки и големи групи с гъвкави условия, според нуждите на клиента.