Настаняване:
Ще Ви настаним комфортно в стаи за двама или в самостоятелни такива според изискавнията.

Храна:
Осигоряваме пълно изхранване за закуска, обяд и вечеря с пъркокачествена храна и напитки.

Конферентна дейност:
На разположение за конферентните Ви занимания е както нашета удбна зала, така и обусобено място за провеждане на конференцията на открито в градината ни.
Предвидени са кафе паузите с напитки и коктейлни хапки.
С удоволствие бихме организирали за Вас  тиймбилдинг активности от сорта на спортни състезания или на на готвене в екип в стил Мастършеф.

Забавления в комплекса:
Открит и закрит Басейн, SPA център, Футболно игрище, Тенис на маса, Бадминтон съорежения, спортни площи и катерушки, паркови площи за разходки и релакс, детският ни център са изцяло на Ваше разположение. Можем да предложим чудесни условия и инструктори за конна езда.
Разполагаме с професионална техника и озвучаване подходящо за DJ и Караоке парти. Можем да осигурим диско водещ за доброто ви настроение.

Дестинации в близост до нас:
На няколко километра се намират трасе планински велосипеди и мотокрос както и еко пътеки кръстосващи балкана и лифт който да ви изкачи до Старопланинските върхове.

Карлово, Сопот, Калофер, Клисура, Копривщица са съвсем близо до нас и Ви предлагат възможноста да се потопите във възрожденския дух на нашето славно минало.