Перфектните условия за зелено училище ! 


Настаняване:
Предвидено е комфотно настаняване за трима и четирима като капацитета ни е 150 легла.
Стаите ни са просторни, светли, и напълно съобразени с всичко от което бихте имали нужда, всяка е климатизирана, има самостоятелен санитарен възел, сателитна телевизия  и Wi-Fi.

Храна:

Закуска, обяд и вечеря по предварително изготвено меню съобразено с всички изисквания.
Всяко ястие се приготвя на момента от подбрани продукти със сертификат за произход и качество.
При необходимост може да бъде направим сух пакет


Обучение:

Разполагаме с множество подходящи места в градината за обученията на децата, така че те да се почувстват част от природата.
Удобната конферентна зала оборудвана с флипчарт, проектор, озвучаване и всичко останало необходимо.

Забавления:

Комплекса разполага с открит и закрит Басейн, SPA център, Река минаваща през двора, Футболно игрище, Тенис на маса, Бадминтон съорежения, спортни площи и катерушки, паркови площи за разходки и релакс, Детският ни център е част от ресторанта. Разполагаме с професионална техника и озвучаване подходящо за DJ и Караоке парти, както и с пособия за извънкласни спортни занимания и състезания. При желания от Ваша страна можем да осигурим Аниматор, ДЖ, Фотограф.

Туризъм:

В близост до нас са Карлово 7 км. / Сопот 9 км. / Калофер 9 км.  / Хисаря  19 км. / Клисура 39 км. / Копривщица 49 км., освен множеството исторически забележителности в околията на Ваше разположение са условия за конна езда, делта и парапланеризъм, трасета за планинско колоездене и мотокрос, водоем за риболов, лифт до Старопланинските върхове и Еко пътеки кръстосващи балкана.